ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211 6000400

Αντιπροσωπείες

Carl Zeiss Vision

Για περισσότερα από 160 χρόνια, η Carl Zeiss σηματοδοτεί την τελειότητα στον τομέα της οπτικής επιστήμης. Με αναρίθμητες πρωτοποριακές ανακαλύψεις που αποτελούν ορόσημα, έχει συνεισφέρει σημαντικά στην καλύτερη κατανόηση του κόσμου στον οποίο ζούμε, τόσο του μακρόκοσμου όσο και του μικρόκοσμου. Το ερευνητικό πεδίο της Carl Zeiss καλύπτει από διαστημικά τηλεσκόπια μέχρι εξελιγμένα μικροσκόπια και φωτογραφικούς φακούς. Οι εφευρέσεις από την...

Marcolin

Από το πάθος στο όραμα. Από το όνειρο στη στρατηγική. Από τις προσδοκίες στα αποτελέσματα. Αυτή είναι η οπτική γωνία στη οποία αναπτύχθηκε η Marcolin, μια εταιρία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην αγορά γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως πολυτέλειας για πάνω από σαράντα χρόνια. Ένα αποτέλεσμα της έρευνας, του σχεδιασμού, της υπεροχής στην  παραγωγή και της διανομής κύρους.

Η Marcolin, έχει...

Rodenstock

Ο οίκος Rodenstock είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές στην Γερμανία αλλά και διεθνώς. Αρχικά έγινε γνωστός λόγω της αξεπέραστης ποιότητας των ομώνυμων οφθαλμικών φακών. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει δυναμική είσοδο στo eyewear στην κατηγορία των high end luxury brands, με οδηγό την Porsche Design αλλά και brands όπως το Dunhill και τη Baldessarini.

 

Γυαλιά στο δρόμο προς την τελειότητα….

Charmant

Ο οίκος Charmant είναι σταθερά μέσα στους  5 μεγαλύτερους κατασκευαστές γυαλιών ηλίου και οράσεως παγκοσμίως με ειδικότητα στις κατασκευές τιτανίου. Με προέλευση την Ιαπωνία και έδρα το Μόναχο για την Ευρώπη, θεωρείτε πέραν της άριστης ποιότητας και εφαρμογής προϊόντων που διαθέτει, ως μία από τις πιο σημαντικές εταιρίες στο χώρο της μόδας, ιδιαίτερα μετά την τελευταία συμφωνία για τον σχεδιασμό και παραγωγή της νέας συλλογής γυαλιών του...

Sauflon Pharmaceuticals

Η εταιρεία Sauflon είναι ένας από τους παγκόσμιους κατασκευαστές φακών επαφής και υγρών φροντίδας φακών επαφής με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατασκευάζει ένα εκτεταμένο εύρος φακών επαφής συμπεριλαμβανομένων των φακών επαφής σιλικόνης υδρογέλης 3ης γενιάς τους AQUALENS, ημερήσιους και μηνιαίους με σκοπό να παρέχει τους υγιέστερους και πιο άνετους φακούς επαφής για όλους τους χρήστες.