ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ:

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 211 6000400

Εταιρικό προφίλ

amvis

amvis2

Η AMVIS είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη Ελληνική επιχείρηση στον κλάδο της εισαγωγής και εμπορίας οφθαλμολογικών και οπτικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Από το 1980, όλοι εμείς στην AMVIS φροντίζουμε και είμαστε η Νο 1 εταιρεία σε ποιότητα για τους συνεργάτες μας, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μέσω των αποκλειστικών και πολύχρονων συνεργασιών μας.

H δραστηριότητα της εταιρείας χωρίζεται σε τρεις τομείς:

α. Οπτικά προϊόντα: φακοί επαφής και υγρά φροντίδας της Sauflon Pharmaceuticals.

β. Σκελετά οράσεως και γυαλιά ηλίου: Balenciaga, BSB, Diesel, DSQUARED2, Elle, Ermenegildo Zegna, ESPRIT, Just Cavalli, Mercedes, Mont Blanc, Porsche Design, Revo, Roberto Cavalli, Swag, Timberland, Tod's, Tom Ford, Vagrancy, Web, William Morris.

γ. Οφθαλμολογικά προϊόντα: εξοπλισμός οπτικού καταστήματος, οφθαλμολογικού ιατρείου ή χειρουργείου της εταιρείας Carl Zeiss Meditec.

Σήμερα, έχουμε καταφέρει να είμαστε από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του χώρου με 69 άτομα ανθρώπινο δυναμικό προσφέροντας τις υπηρεσίες μας και διαθέτοντας τα προϊόντα μας συνολικά σε 11.500 σημεία πώλησης πανελλαδικώς.

Η εταιρία μας διαθέτει από το 2001 πιστοποιητικό ποιότητας κατά ISO 9001, ISO 13485, ΥΑ 1348 (Δ.Υ 8.δ).  Η ποιότητα αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή της εταιρικής κουλτούρας της AMVIS εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την εκτίμηση των πελατών μας.  Έτσι μπορούμε με ασφάλεια να λέμε: Με την Εγγύηση της Amvis.

Η έδρα και τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Παλλήνη. Οι συνεργάτες μας στη Βόρεια Ελλάδα εξυπηρετούνται άμεσα από το υποκατάστημα της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Κρήτη  από τα κέντρο διανομής του Ηρακλείου.